top of page

Intuitiv Coaching - Vägledande samtal

För dig som är i ett vägskäl i livet, som behöver hjälp och guidning för att hamna dit hjärtat vill gå. Att kunna prata av sig utan att bli dömd, är något som kan behövas, och då finns jag där som stöttar och ger råd.

Personlig utveckling för att komma över hinder eller gamla mönster är nog så viktigt. Den enda förändringen startar med dig själv och när du förändrar dig själv, förändras omgivningen på hur den ser på dig och också ditt sätt att se på omgivningen. Det är lätt, men också en stor utmaning och vet man inte hur man ska gå tillväga så kan det kännas som omöjligt. Min styrka är att kunna se dig som den person du verkligen är, och göra dig medveten om det du behöver stärka i dig för att nå dina mål eller drömmar som du har.


Med min erfarenhet av personlig utveckling och ledarskap hjälper jag att stärka dig och göra dig medveten om vad du behöver arbeta med för att ändra dina mönster, för nå lycka, kärlek och framgång. Jag tar även till hjälp med min intuition för att känna in vad du behöver hjälp med.

För allting är möjligt! Det är aldrig för sent för en förändring.


900kr för 60 minuters samtal

bgImage

Samtliga priser är inklusive moms. För företag är priserna exklusive moms. Meddela senast dagen före om du inte kan komma på bokad tid. Om du uteblir på bokad tid utan att meddela blir du betalningsskyldig för behandlingspriset.

bottom of page