top of page

En modernare medicinkvinna

Jag heter Melinda Johansson och är sedan mars 2021 utbildad i klassisk homeopati, en treårig utbildning hos Arcanumskolan, där jag även läst irisdiagnostik och sclerologi. För Bert Breuker har jag utbildat mig till CEASE Terapeut. Jag är utbildad diplomerad massör inom Svensk Klassisk massage och har även utbildat mig inom lymfdränagemassage, raindroptechnique och Kinesiologi.


År 2016 utbildade jag mig till medium genom Hope of Avalon, Maria Rosenlind och för henne gick jag även kurser i Änglahealing, Chakra- och Aurahealing. För Anna-Lena Wikström fick jag kurs i änglamassage. 


Under större delen av mina år som anställd har jag arbetat med försäljning och ledarskap. Jag ville sedan göra något annat och hamnade i vården, där jag arbetade några få år, mest för att få göra något mer meningsfullt. Erfarenheten att arbeta i en manlig bransch och sedan en kvinnlig bransch fick mig att förstå mycket hur vi människor fungerar. Tillsammans med min egna personliga och själsliga utveckling som jag har arbetat med under flera år, har jag fått en enorm erfarenhet som gett mig mycket ödmjukhet till livet. 


Mitt hjärta brinner för att hjälpa människor till en bättre hälsa, vilket gjorde att jag utbildade mig till Klassisk homeopat.  Det är enormt viktigt att vara i balans vilket gör att jag tittar på helheten, fysiskt, mentalt/emotionellt och även spirituellt. Alla bitarna hör ihop, vi har i dagens samhälle bara glömt bort det.


Varmt Välkommen.

bgImage

" Om du gör det du alltid har gjort, så kommer det att bli som det alltid har varit. "

bottom of page