Melinda Johansson - Helande Källan

Massage och irisdiagnostik.

Massage, Healing & kinesiologi i Vallda, Kungsbacka.

Melinda Johansson - Helande källan

En idé är född

Jag heter Melinda Johansson och är utbildad diplomerad massör och irisdiagnostiker. Jag har sedan jag var liten känt att jag varit lite annorlunda men inte kunnat sätta fingret på vad.  För några år sen gick jag in i väggen och fick jobba enormt mycket med mig själv och ifrågasatte livet, vad mitt livssyfte var. Jag har alltid varit intresserad av det andliga och var ständigt sökande efter meningen med livet och vad jag har för uppgift för mänskligheten. Min väg till ett tillfrisknande var inte lätt, utan ett otroligt kämpande med många uppförsbackar. Idag ser jag det i ett större perspektiv.
Naturens vackra under!

Idag

I flera år har jag arbetat inom försäljning och har jobbat som utesäljare, butikssäljare och butikschef. Jag har alltid haft lätt med människor och känner av människors energier vilket också gjort att jag var väldigt framgångsrik som säljare och butikschef.

Med min personliga utveckling har jag jobbat enormt mycket. Jag har gått flertal kurser, varit på vipassana retreats och utvecklat mig till en nivå jag aldrig trodde skulle vara möjlig. Det har varit tufft men så värt allting. Jag är tacksam för allt jag gått igenom som har gjort mig till denna människa jag är. Alla hårda prövningar jag har varit med om har gett mig stor ödmjukhet och motivation till att hjälpa andra som vill ha redskapen att komma på rätt väg. Genom alla de händelser som skett under mitt liv har jag blivit förberedd på det kall som Gud har bestämt är mitt. Och ännu har jag bara kommit en liten bit på vägen. Vi utvecklas hela livet och det är ju det som är så fantastiskt!
Det är aldrig för sent för en förändring!

Framtiden

I mars 2018 kommer jag att påbörja min utbildning till att bli homeopat och det ska bli så roligt att kunna jobba med en helhet att hjälpa människor. Att se hela människan och hjälpa på alla nivåer. Det känns i hjärtat att det är det jag vill arbeta med och det är så fantastiskt!
Än så länge har jag behandlingar inom massage. Jag kommer uppdatera hemsidan när jag är redo att ta emot kunder inom homeopati.

Det är detta som mitt hjärta brinner för, att hjälpa människor till en bättre hälsa med mina behandlingar och även att sprida glädje, kärlek och ljus. Det skulle vara så roligt att få hjälpa dig med din självläkning och vägleda dig till ett hälsosammare liv.

Ljus och kärlek!

/Melinda