Melinda Johansson - Helande Källan

Massage och irisdiagnostik.

Nyheter!

Från och med 1 februari 2019 kommer jag att befinna mig på Tjej gymmets lokaler i kungsbacka och göra mina behandlingar, exklusivt för kvinnor.


Varmt välkommen med din bokning!

Lymfdränagemassage
Äntligen kan jag erbjuda lymfdränagemassage!! En fantastisk massage som hjälper kroppen att sätta igång lymfsystemet och rensar kroppen från slaggprodukter.
2018-12-08

Prishöjning

Vilka underbara dagar vi har haft nu. Våren har verkligen visats sig från sin bästa sida. Naturen är alldeles lummigt grön och fylld med blommor och bin och vi har redan hunnit gå barbenta till jobbet. Helt magiskt!

Den 13 Juni 2018 kommer jag att göra en liten prishöjning, så passa på att tills dess boka en härlig behandling till nuvarande pris, för att behålla känslan av glädje och vår.

2018-05-28

Regndroppsmassage

Nu har jag utbildat mig i Regndroppmassage som är en riktigt bra behandling för rygg och nackbesvär men även för ett flertal andra problem som du dras med. Regndroppsmassage är en mjuk och kraftfull behandling som stärker ditt immunförsvar och balanserar kroppen. Jag kan verkligen rekommendera dig till att göra en sådan behandling. 

2018-01-28