Melinda Johansson - Helande Källan

Massage och irisdiagnostik.

Lymfdränagemassage

Lymfdränagemassage verkar snabbt och avsvällande och passar väldigt bra för dig som är svullen i kroppen. Men jag skulle nog vilja säga att denna massageformen är bra för ALLA då den tillsammans med de oljor jag använder stimulerar och stärker cirkulationen i lymfsystemet och verkar utrensande.
En skön massage med mjuka och svepande rörelser.

Svensk Klassisk Massage

Att unna sig en massage är väldigt bra för välbefinnandet, både kropp och själ. Massage löser upp spänningar och verkar muskelavslappnande. Den ökar cirkulationen och hjälper kroppen att få bort slaggprodukter ur kroppens muskler och lymfsystem.

Jag ger en svensk klassisk massage med omsorg och energi. Du kan välja mellan 30, 60 och 90 minuter där du själv väljer vilken del av kroppen du vill ha svensk klassisk massage på. Vill du lyxa till det och unna kroppen och dig själv en riktigt härlig stund så väljer du deluxevarianten som är på två timmar, där jag går igenom hela kroppen, nacke, rygg, länd, baksida och framsida ben, fötter, axlar, armar och händer, mage, bröst och sist ansiktsmassage..Taktil Massage

Vill du ha en mjukare massage så rekommenderar jag taktil massage som är en härligt lätt och mjuk helkroppsmassage där som gör dig avslappnad och lugn. Du får massage på rygg, axlar, baksida ben, framsida ben, fötter, mage, armar, händer och slutligen ansiktet.
Regndroppsmassage

Har du problem med nacke, rygg eller andra hälsoproblem rekommenderar jag Raindrop-behandling. Regndroppsmassage behandlar rygg-, nackproblem, balanserar din kropp och stärker ditt immunförsvar. Behandlingen är avkopplande, stärkande och uppfriskande både kroppsligt och emotionellt genom kombination av massage och kraften i de eteriska oljorna som används.

Man kan likna de problemen bildligt talat ligger i lager liksom skalet på en lök, problem som kommit dit under barndomen, ungdomsåren, som vuxen eller som pensionär. 


När man gör en behandling med regndroppsmassage (eller kinesiologi för den delen) så kommer det att påverka det problemet som ligger överst, det som har prioritet, bildligt talat som det översta lagret på en lök. Efterhand som du gör nya behandlingar så skalas problemen av, lager för lager och kommer djupare och djupare till problem vi för längesen tryckt in längst in i garderoben. Regndroppsmassage är väldigt bra för att stärka ditt immunförsvar.


Behandlingen går till så att du ligger på rygg och jag stryker på eteriska oljor på dina fötter. Jag använder mig av nio oljor som tränger in i huden som hjälper till att balansera din kropp där din självläkningsprocess går igång. Sedan ligger du  på mage där jag stryker ut oljorna längst din ryggrad med fjäderlätta strykningar. Efter behandlingen lägger jag på en varm handduk som du får ligga med i ungefär 10 minuter så att oljorna får verka ordentligt. 


Samtliga priser är inklusive moms.

För företag är priserna exklusive moms.

Meddela senast dagen före om du inte kan komma på bokad tid. Om du uteblir på bokad tid utan att meddela blir du betalningsskyldig för behandlingspriset.