Melinda Johansson - Helande Källan

Massage, healing, kinesiologi, coachning, irisdiagnostik.

Företagsmassage i ex. Kungsbacka - för ett gladare och lönsammare företag

Personalen är väldigt viktig för er och ert företag. Hur era anställda mår påverkar i större kraft  lönsamheten för ert företag än vad ni kanske tror. Att se till att personalen mår bra och förebygga stress och andra relaterade sjukdomar är något som är viktigt och väldigt aktuellt. Det är viktigt att ta hand om våra kroppar och att ni som företagare är mån om att er personal ska må bra samtidigt som prestationsförmågan ska vara hög, är något som uppskattas. Det ger väldigt mycket, inte minst i tillit och engagemang. 


Jag har möjlighet att komma ut till er i ex. Kungsbacka och hjälpa er att få en personal som har mer energi och engagemang genom företagsmassage. Ni tillhandahåller ett rum för massagen och jag tar med mig massagebänk, handdukar och fantastiska oljor. Era anställda är även välkommen till mig att göra behandlingar om så hellre önskas.

Jag har flera behandlingar som kan skräddarsys för just ert behov och massage är avdragsgillt för dig som arbetsgivare. Kontakta mig så kan vi prata mer. Ser fram emot ert samtal.


Varmt välkommen. Melinda