top of page

Min YouTubekanal

Länkar​

Är du intresserad att läsa mer om homeopati och ge ekonomisk stöttning till homeopatin, så rekommenderar jag Svenska föreningen för ​vetenskaplig homeopati.

Helande Källans blogg

En homeopats tankar och råd

Ett glädjebesked!

17 Augusti 2022

Jag verkligen ÄLSKAR mitt jobb som klassisk homeopat! Idag hade jag ett återbesök av en patient som gått hos mig i sex månader som från början hade fått vaccinationsskador och ville främst få hjälp med dem. Patienten var egentligen något skeptisk till en början till klassisk homeopati, men hans fru hade velat att han skulle pröva något annat än den vanliga vården och letat upp mig. Så vi påbörjade behandlingen, där patienten kom på ett första besök med en homeopatisk intervju för att få med helheten, fysiskt, emotionellt och mentalt. Jag gjorde även irisdiagnostik på hans ögon, för att få fram de livsstilsförändringar som bör göras för att stärka läkningsprocessen tillsammans med det homeopatiska läkemedel som var noga utvalt för patientens symtom.


Patienten kom på ett första återbesök och var helt överväldigad över hur bra behandlingen hade gått och sa att om jag också kunde göra så att han kunde bli fri från den jobbiga huvudvärk som han har haft i över 20år, så skulle jag få Nobelpris.

Idag fick jag just det, Nobelpris.. 


Patienten kom igår på ett återbesök, som också blev det sista, eftersom han är numer helt fri från den plågsamma huvudvärk som han har haft i över 20 år. Helt otroligt! Sex månaders behandling i klassisk homeopati, med ett första besök och några återbesök. Patienten har helt omvärderat det här med att gå och få hjälp av en klassisk homeopat och förstår hur komplext och avancerat det är att läka kropp och sinne, och att det går att bli fri från kroniska besvär på ett naturligt sätt. Det handlar om tålamod, tillit och att komma på återkommande återbesök så att behandlingen går framåt. Patienten litade fullständigt på mitt sätt att arbeta, vilket underlättade för behandlingen.


Det är därför jag bara älskar klassisk homeopati! 


Med kärlek

Melinda

Vårt senaste blogginlägg

24 Maj 2022

Regnet har öst ner ute och lämnat naturen för tillfället tacksam för de välkomnande droppar som alla växter och träd har omfamnat. Det gröna har blivit grönare och växtligheten frodas ute. Har du stannat upp i den stressade värld du lever i för att vara närvarande i det som är nu? Ser du allt vackert som händer runtomkring dig eller är du alltför mycket i huvudet?

Jag vill utmana dig att stanna upp och reflektera i det liv du lever just nu. Trivs du? Eller har du symtom som ont i huvudet? Känner du dig stressad? Svårt att sova av alla tankar som surrar runt i huvudet? Eller känner du dig trött och orkeslös som bara den? 

Kroppen berättar med olika symtom när du inte lyssnar på dig själv. Så mitt tips är att du sätter dig ner och reflekterar, varför du till exempel har huvudvärk. Har du druckit tillräckligt med vatten under dagen? Får kroppen inte hjälp med att få ut alla slaggprodukter med hjälp av vatten, skapas symtom som tex huvudvärk. Eller har du ett arbete du inte trivs med eller är du i en relation som tar mer energi än vad du får? Vad kan du själv göra för att förändra i ditt liv, så att du kan att må bättre?


Det är aldrig för sent att göra en förändring, så varför inte börja idag och se fram emot ett nytt äventyr som öppnas för dig.


Med kärlek Melinda

bottom of page